Hoppa till sidans innehåll

Mulde Ridhus


 


Välkomna till vår anläggning Mulde Ridhus!

På anläggningen i Mulde finns ett ridhus med cafeteria, en stor utebana, en mindre utebana samt en mindre terrängbana i det intilliggande änget. I Cafeteria finns utrymmen för sekretariat, servering, grupp/konferensrum med whiteboard, toaletter samt sovplats för lägerverksamhet. På anläggningen bedrivs klubbens verksamhet och GLR arrangerar tävlingar i hoppning, dressyr samt dressyr- och konkörning i dagsläget.

OBS, innan du använder vår anläggning:

GLR har haft inspektion av Mulde som anläggning. På grund av säkerhet får vi inte längre förvara hinder eller annat uppe på sargen. Stalldelen innebär stor skaderisk för hästar, då boxarna inte följer dagens standard De är för klent byggda. För att lösa dessa två utmaningar har GLR:s styrelse tagit beslut på att omedelbart stänga stalldelen och använda den till hinderförråd. Ingång sker via den västra dörren. Vi har börjat skissa på en långsiktig lösning med en ny stalldel med uteboxar, väster om ridhuset.

 

Länk till anläggningens bokningssida: mulderidhus 

Det går att boka ridhuset både via mobilen och datorn.

 

Såhär bokar du din tid:

Viktigt är att du bokar senast 24 timmar innan din bokade tid.

  1. Gå in i bokningskalendern och kontrollera att du är i rätt anläggnings kalender. Mulde Ridhus.
  2. För att boka behöver man ett konto i boka.se. Om du har ett konto loggar du in och går vidare på nästa punkt. Om du inte har ett konto, klickar du på "skapa ett konto", fyller i de uppgifter som krävs och skapar ett konto i boka.se. Logga nu in på ditt konto.
  3. Nu borde du vara inloggad och befinna dig på Mulde Ridhus bokningskalender.
  4. Klicka på "visa kalender" för ridhuset.
  5. När du är inne i kalender klickar du på den dag du vill boka alternativt på "skapa ny bokning" längst ner. Då kommer en ruta upp där du fyller i Namn på ansvarig, mailadress, telefonnummer, den tid och dag du vill boka samt fyll gärna i ändamål.
  6. Klicka sedan på "skapa bokning". Nu ska bokningen finnas i kalendern.
  7. Kontrollera gärna att din bokning finns med i kalendern så det inte blir några missförstånd. Du kommer även få en bokningsbekräftelse via den mail du fyllt i, men bra att vara på den säkra sidan.

 

Avbokning:

Om du vill avboka din tid, skall det göras senast 24 timmar innan den bokade tidens start.

Avbokning sker på följande sätt.

  1. Klicka på din tid du vill avboka, en ruta kommer upp.
  2. Klicka på "radera bokning" och bekräfta det med ok.
  3. Nu är din tid avbokad. Du får strax därefter en avboknigsbekräftelse på mail. Kontrollera att bokningen är borta i kalendern. 

Lyckas du inte få till din bokning eller har frågor kontakta en av våra bokningsansvariga.

Sussi: 076-787 09 81

Johanna: 070-412 89 74 eller This is a mailto link


 

Öppettider i Mulde 

Tider för klubbträning och underlagsskötsel kommer att synas i kalendern och går går då inte att boka. Vid bokning av hela anläggningen mm. hör av dig till en av de bokningsansvariga.

Mulde ridhus ägs av GLR och är till största del till för klubbaktiviteter. Regelbunden GLR-träning sker under terminerna, i regel varje vardagkväll. Den tiden då ridhuset inte är bokat är det fritt fram för alla med betalda terminskort att rida  i ridhuset. Ridhuset med tillhörande cafeteria och konferensavdelning är även tillgängligt för uthyrning.

Terminskort och lektionskort för våren gäller 1 jan - 31 maj (i de fall klubbträningen blir förskjuten en/ett par veckor gäller korten givetvis även vid dessa tillfällen). Höstens terminskort är giltiga från 1 augusti - 31 december. Tider för när underlaget sköts finns med i kalendern.

Under sommaren 2021 kan du boka som vanligt, årskort och terminskort gäller inte under juni och juli. Tider för när underlaget sköts finns med i kalendern.

Prislista för bokning hittar du under fliken Ridhuspriser i menyn till vänster samt att du får alla ridhuspriserpriser i bokningsbekräftelsen!

Uppdaterad: 26 JUN 2017 13:47 Skribent: Signe Hoas

 

Vi kan alla hjälpas åt att hålla hemsidan uppdaterad! Maila gärna vår webmaster  om du vill att något ska uppmärksammas här, ex en egen text eller bild.

 

GLR samarbetar med:

 

 

 


Länkar


Stöd föreningslivet. Spela
oddset på superligan.
Prova även keno.

Postadress:
Gotlands Lantliga Ryttarförening - Ridsport
Box 12
62314 Klintehamn

Kontakt:
Tel: 0704922886
E-post: gotlandslantligarf@g...

Se all info