Hoppa till sidans innehåll

Basutbildning

01 MAR 2021 20:43
  • Skapad: 01 MAR 2021 20:43

nbjudan Basutbildning

Välkommmen till Svenska Ridsportförbundets Basutbildning för ridsportens ledare

Nu drar vi igång en ny kurs i Basutbildning för Ridsportens Ledare.

Ledarna inom ridsporten är förebilder för övriga medlemmar och har en särskilt viktig roll i organisationen. Målet med Basutbildning för ridsportens ledare är därför att alla ledare ska få en god grund att stå på så att de kan känna sig trygga med sitt uppdrag och fortsätta utvecklas inom ridsporten. Basutbildning vänder sig till nuvarande och blivande ledare inom ridsporten, till exempel tränare, ridlärare, lagledare, funktionärer, styrelser och övriga förtroendevalda.

Utbildningen blir helt digital och är uppdelad i sex delar:

Del 1 är webbaserad och den gör du själv hemma när du har tid. Den måste dock vara gjord innan den första gemensamma digitala träffen. I SvRF:s plan är den på 10 utbildningstimmar.

Del 2 är en gemensam digital träff via Teams måndag 22/3 kl. 19.00-ca. 21.00

Del 3 är webbaserad och den gör du själv hemma. Måste vara gjord innan den andra gemensamma digitala träffen. Beräknad till 1 utbildningstimme.

Del 4 är en gemensam digital träff via Teams måndag 29/3 kl. 19.00-ca. 21.00

Del 5 är webbaserad och den gör du själv hemma. Måste vara gjord innan den tredje gemensamma digitala träffen. Beräknad till 1 utbildningstimme.

Del 6 är en gemensam digital träff via Teams måndag 5/4 (OBS annandag påsk) kl. 19.00-ca. 21.00. Denna träff är också avslutning och innehåller ett enklare kunskapstest.

 

Ämnen och upplägg vid varje träff skickas ut som översikt när man är anmäld. 1 utbildningstimme = 45 min.

 Kursledare är Edith Olofsson m) 0737-04 75 17

OBS man måste vara medlem i en ridklubb ansluten till Svenska Ridsportförbundet för att få delta på kursen. Minimiålder 18 år!

Grunden för utbildningen är webbsidorna samt den bok som skickats ut. På insidan av pärmen finns en kod som ni skrapar och via den får ni då tillgång till webbsidorna där det ligger olika uppgifter, info, tester och korta intervjuer med olika personligheter inom Svensk Ridsport.

Den hemuppgift som finns i boken bifogas även separat när du anmält dig. Du får ett kursintyg efter genomgången utbildning.

Man måste vara med på allt för att bli godkänd och få kursintyg.

Kursavgiften är 400:- betalas via swish till 123 122 88 99 eller bg 672 - 1666 SISU Gotland, skriv Basutbildningen Ridsport i meddelanderutan.

Betalning skall vara gjord innan den första gemensamma digitala träffen. Sista anmälningsdag är onsd. 10/3.

Anmälan sker via denna länk: Information (idrottonline.se)

 

Frågor kansliet This is a mailto link m) 0733-76 86 22

VÄLKOMNA!

 

Skribent: Monica Larsson
E-post: Adressen Gömd

 

Vi kan alla hjälpas åt att hålla hemsidan uppdaterad! Maila gärna vår webmaster  om du vill att något ska uppmärksammas här, ex en egen text eller bild.

 

GLR samarbetar med:

 

 

 


Länkar


Stöd föreningslivet. Spela
oddset på superligan.
Prova även keno.

Postadress:
Gotlands Lantliga Ryttarförening - Ridsport
Box 12
62314 Klintehamn

Kontakt:
Tel: 0704922886
E-post: gotlandslantligarf@g...

Se all info