Hoppa till sidans innehåll

EL upprop

09 OKT 2022 16:36
  • Skapad: 09 OKT 2022 16:36

 

Hej

 

Inom idrottsrörelsen växer oron för de dramatiska konsekvenser som högre elpriser riskerar få för idrottsföreningarna. Lugnande besked om elstöd för föreningar måste komma nu. 

 

RF har gått ut med ett pressmeddelande för att belysa vikten av elstöd för att idrottsföreningar inte ska behöva stänga ner sina verksamheter till en följd av de höga elpriserna. Så här skriver Ordförande i Riksidrottsförbundet Björn Eriksson angående vikten av elstöd:

  • Utan lugnande besked från den kommande regeringen och kommuner riskerar vi få en kedjereaktion där föreningar tvingas höja medlemsavgifter och tappa barn och unga som behöver idrottens gemenskap.  

 

Vi uppmuntrar Gotlands idrottsföreningar att lägga ut information på sina sociala medier angående behovet av elstöd. En bild bifogas att använda i inlägget (ni kan lägga till er logga i bilden, behöver ni hjälp med detta hör av er till RF-SISU Gotlands kommunikatör Anna-Sara Fire This is a mailto link) och här är förslag på text i inlägget:

 

❌ Höjda avgifter och hyror

❌ Nedstängda hallar och idrottsplatser

❌ Mindre rörelse för unga och vuxna

Stor oro inom idrottsrörelsen. Det här är vad som kan vänta om inte idrottsrörelsen får hjälp. Nu behöver politikerna ge besked om stöd och lova att hyror och avgifter inte kommer att höjas för föreningarna i takt med elpriset.

Håller du med? Dela gärna budskapet!

 

 

Med vänlig hälsning,

 

Anna-Sara Fire

Kommunikatör och inkluderingkoordinator RF-SISU Gotland

 

Tel: 072-5114488

E-post: This is a mailto link

Besöksadress: Färjeleden 5J, Visby

Postadress: Box 1030, 621 21 Visby

www.rfsisu.se/gotland

Skribent: Monica Larsson
E-post: Adressen Gömd

 

Vi kan alla hjälpas åt att hålla hemsidan uppdaterad! Maila gärna vår webmaster  om du vill att något ska uppmärksammas här, ex en egen text eller bild.

 

GLR samarbetar med:

 

 

 


Länkar


Stöd föreningslivet. Spela
oddset på superligan.
Prova även keno.

Postadress:
Gotlands Lantliga Ryttarförening - Ridsport
Box 12
62314 Klintehamn

Kontakt:
Tel: 0704922886
E-post: gotlandslantligarf@g...

Se all info