Hoppa till sidans innehåll

Gotlands Lantliga Ryttarförening


 

Gotlands Lantliga Ryttarförening bildades 1966 vid ett möte på Gannarve gård i Fröjel. Vi har en anläggning, Mulde ridhus i Fröjel med  ridhus, utebanor samt en huntingbana.

Vi har en till anläggning, Puser som också ligger i Fröjel. Där  har vi haft våra utomhustävlingar i hoppning när det ännu inte fanns någon tävlingsbana utomhus i Mulde. Puser håller på att avvecklas för att GLR ska kunna satsa på den stora anläggningen i Mulde. Det är väldigt tidskrävande för våra vaktmästare att ha två anläggningar igång som ligger en bit ifrån varandra. För att få ett fint avslut för tävlingsplatsen Puser är det planerat att göra en avslutningstävling/meeting med fest när Covid-19 restriktionerna tillåter.

I GLR hålls regelbundna veckoträningar i hoppning och dressyr under terminerna. Det arrangeras ca 10 tävlingsdagar per år i hoppning, dressyr och körning för ponny och ridhäst samt ett flertal klubbtävlingar, pay and jump m.m. Teoricirklar som Vi i stallet samt läger med övernattning arrangeras för de yngre där vår ungdomssektion i GLR är en del av arbetet.

Uppdaterad: 28 FEB 2017 21:14 Skribent: Signe Hoas

 

Vi kan alla hjälpas åt att hålla hemsidan uppdaterad! Maila gärna vår webmaster  om du vill att något ska uppmärksammas här, ex en egen text eller bild.

 

GLR samarbetar med:

 

 

 


Länkar


Stöd föreningslivet. Spela
oddset på superligan.
Prova även keno.

Postadress:
Gotlands Lantliga Ryttarförening - Ridsport
Box 12
62314 Klintehamn

Kontakt:
Tel: 0704922886
E-post: gotlandslantligarf@g...

Se all info